ΝΗΠΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Με τον όρο Νηπιακή περιγράφεται η γνωσιακή και κοινωνική εκπαίδευση που δίνεται στα παιδιά πριν την υποχρεωτική προδημοτική εκπαίδευση. Η φοίτηση του παιδιού στα προσχολικά ιδρύματα προπαρασκευάζει επίσης τη φυσική μετάβασή του από την οικογενειακή ζωή στο σχολικό περιβάλλον, ενώ δίνει παράλληλα τη δυνατότητα να διαγνωστούν εγκαίρως ενδεχόμενες πνευματικές ή σωματικές διαταραχές στην εξέλιξή του, που βελτιώνονται ή και θεραπεύονται πιο εύκολα, όταν γίνεται έγκαιρη διάγνωση.

Το παιδί της νηπιακής ηλικίας χρειάζεται ποσότητα και ποιότητα εμπειριών για να μεγιστοποιήσει τις κάθε μορφής ικανότητές του, για να αποκαλύψει, να γνωρίσει και να αποδεχτεί τον εαυτό του και το κοινωνικό και φυσικό σύνολο που το περιβάλλει και να αναπτύξει δημιουργική σχέση αλληλεπίδρασης μαζί του.

Στους «Μικρούς Νομπελίστες» δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην καλλιέργεια των αισθήσεων του παιδιού και την απόκτηση εμπειριών που ενθαρρύνουν την επικοινωνία. Μέσα από ένα ολοκληρωμένο και ποικιλόμορφο πρόγραμμα που ενσωματώνει το παιγνίδι ως μέρος της μαθησιακής διαδικασίας, το Νηπιαγωγείο μας προετοιμάζει τα παιδιά για τα αμέσως επόμενα βήματα της εκπαιδευτικής τους διαδρομής, καλλιεργώντας την αυτοπεποίθηση, την αισιοδοξία και τη συνεργασία

τα Μαθηματα μασ

ΓΛΩΣΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

ΠΑΡΑΜΥΘΙ

ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ

ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ

Αγγλικη Γλωσσα

ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ