ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΜΑΣ

Όποτε περνάω από τους Μικρούς Νομπελίστες, νιώθω χαρά! Θέλω να κατέβω και να παίξω στην αυλή, γιατί έχει τέλεια παιχνίδια! Μου άρεσε που δεν είχε κουδούνι, γιατί το κουδούνι στο Δημοτικό με κουφαίνει. Πεθύμησα πολύ τις δασκάλες μου, γιατί είναι πολύ καλές και όμορφες. Με έμαθαν να γράφω και να διαβάζω. Θέλω μια μέρα να ξαναπάω και να είναι εκεί όλοι μου οι φίλοι!

Όμορφα και αξέχαστα χρόνια, γεμάτα αγάπη, φροντίδα και φυσικά γνώσεις και εμπειρίες, που με βοήθησαν στο Δημοτικό!

Οι Μικροί Νομπελίστες ήταν το πρώτο μου σχολείο και θα το έχω πάντα στην καρδιά μου. Έχω τόσες πολλές και όμορφες αναμνήσεις… Θυμάμαι που παίζαμε σαρβάιβορ με την κυρία Ερμούλα, θυμάμαι τις κατασκευές που κάναμε με τις δασκάλες μας, θυμάμαι τις γιορτές που κάναμε... Η αγαπημένη μου γιορτή ήταν το Your Face Sounds Familiar – Eurovision όταν έκανα τη Φουρέιρα. Θυμάμαι ακόμη που συμμετείχαμε στην εκδήλωση του ΑΓΟ και κάναμε γυμναστική με παππούδες και γιαγιάδες. Θυμάμαι και τις εκδρομές που πηγαίναμε. Θυμάμαι και το μάθημα των αγγλικών με την κυρία Μαρία. Κάναμε και τα γενέθλιά μας. Η παράσταση του Καραγκιόζη που παρακολουθήσαμε μια άλλη μέρα ήταν πολύ ωραία. Μας την είχε κάνει ένας 12χρονος καραγκιοζοπαίχτης! Μα πιο πολύ μου άρεσε που κάθε χρόνο το καλοκαίρι, την τελευταία εβδομάδα, πηγαίναμε με τα μαγιό μας και μπαίναμε στην πισίνα. Όταν βγαίναμε από την πισίνα μας κερνούσαν παγωτό στο χωνάκι. Ήταν τέλεια αυτή η μέρα! Οι δασκάλες μας ήταν οι καλύτερες δασκάλες του κόσμου! Όλα αυτά που έζησα χάρη στους Μικρούς Νομπελίστες δε θα τα ξεχάσω ποτέ!

Οι Μικροί Νομπελίστες είναι η δεύτερη μου οικογένεια. Πέρασα πάρα πολύ ωραία και οι δασκάλες είναι όλες πάρα πολύ καλές. Έμαθα πάρα πολλά πράγματα και ως εκ τούτου ήμουν πανέτοιμη για την 1η τάξη Δημοτικού. Απολάμβανα και το καλοκαιρινό τους σχολείο που είχε πάρα πολλές όμορφες δραστηριότητες

Η πρόοδος των αποφοίτων δείκτης επιτυχίας

Η πρόοδος των αποφοίτων αποτελεί τον καλύτερο δείκτη επιτυχίας του κάθε εκπαιδευτικού οργανισμού. Είμαστε περήφανοι για τα παιδιά που φοίτησαν στο Νηπιαγωγείο μας. Για τις επιδόσεις που σήμερα έχουν στα σχολεία που φοιτούν καθώς και για τα πολλά και διαφορετικά ταλέντα που έχουν αναπτύξει. Τους ευχαριστούμε για την αγάπη που μας χάρισαν και την ευτυχία που μας γεμίζει πάντα η επικοινωνία μαζί τους.