διδακτρα / εκπτωσεισ

Δίδακτρα

Τα δίδακτρα για τη σχολική χρονιά 2021-22 έχουν καθοριστεί σε  €2200 (200 μηνιαίως).


Διατροφή 

Η χρέωση για τη λήψη μεσημεριανού γεύματος που ετοιμάζεται στις εγκαταστάσεις του Σχολείου μας, στη βάση υψηλών υγειονομικών προτύπων είναι €60 μηνιαίως για κάθε παιδί. Το ποσό αυτό προστίθεται στα δίδακτρα και πληρώνεται είτε μηνιαίως ή μέσω τριών ισόποσων δόσεων, όπως πιο κάτω.

Σημειώνεται ότι λόγω των προληπτικών μέτρων που θα συνεχίσουν να λαμβάνονται και για τη σχολική χρονιά 2020-21, για όσο καιρό απαιτείται, το μεσημεριανό γεύμα σερβίρεται σε ειδικές κλειστές συσκευασίες μιας χρήσης για κάθε παιδί.

Τρόπος Πληρωμής

α) Μηνιαίως

Το ποσό των διδάκτρων ή/και το ποσό χρέωσης για τη διατροφή μπορούν να εξοφληθούν μέσω έντεκα μηνιαίων δόσεων στην αρχή κάθε μήνα μέσω:

1.Τραπεζικής εντολής.

2. Με έμβασμα στους τραπεζικούς λογαριασμούς του Νηπιαγωγείου.

3.Με τραπεζική κάρτα μέσω της ιστοσελίδας της JCC www.jccsmart.com.

β) Τρεις ισόποσες δόσεις

Το ποσό των διδάκτρων ή/και το πόσο χρέωσης για διατροφή μπορεί επίσης να αποπληρωθούν μέσω τραπεζικού εμβάσματος σε τρεις ισόποσες δόσεις ως ακολούθως:

Τέλος Εγγραφής

Το τέλος για την εγγραφή ενός μαθητή/τριας στο Νηπιαγωγείο «Οι Μικροί Νομπελίστες» είναι €60.

Στο ποσό αυτό περιλαμβάνεται το κόστος της ασφαλιστικής κάλυψης για κάθε παιδί. Το ασφαλιστικό συμβόλαιο προσφέρει κάλυψη εξόδων για ιατρικά έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος 24 ώρες το 24ώρο.

 

Τέλος Επανεγγραφής

Το τέλος για την επανεγγραφή ενός μαθητή/τριας είναι €20.

 

Πολιτική Εκπτώσεων

  1. Σε περίπτωση που δυο αδέλφια φοιτούν την ίδια σχολική χρονιά στο Σχολείο μας, προσφέρεται 10% έκπτωση για κάθε παιδί για τη συγκεκριμένη σχολική χρονιά.
  2. Σε περίπτωση που φοιτούν δύο αδέλφια την ίδια σχολική χρονιά και υπάρχει μεγαλύτερος αδελφός/η που έχει φοιτήσει στο παρελθόν στο Σχολείο μας, τότε προσφέρεται έκπτωση 15% σε κάθε παιδί για τη συγκεκριμένη σχολική χρονιά.