Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Οι Μικροί Νομπελίστες είναι ιδιωτικό σχολείο που ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2016 στη Λάρνακα, θέλοντας να αποτελέσει ένα διαρκώς εξελισσόμενο οργανισμό στο τομέα της προσχολικής εκπαίδευσης, εφαρμόζοντας σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους και  προσαρμοζόμενο διαρκώς στις νέες  ανάγκες.

To Σεπτέμβριο του 2020 το σχολείο μας διευρύνθηκε και ενισχύθηκε με τη λειτουργία παραρτήματος (Οι Μικροί Νομπελίστες Νο.2 Junior), το οποίο φιλοξενεί τα μικρότερα παιδιά του σχολείου μας (από την ηλικία των 2 μέχρι τριάμισι ετών).

Όραμα μας είναι σε ένα περιβάλλον ασφάλειας και δημιουργικότητας, να προσφέρουμε τα θεμέλια πάνω στα οποία το κάθε παιδί, θα μπορέσει να αναπτύξει τον καλύτερο του εαυτό.

Έχοντας πλήρη επίγνωση της σημαντικότητας που έχει η προσχολική αγωγή στην εξέλιξη του παιδιού, εργαζόμαστε συστηματικά έτσι ώστε να προσφέρουμε το υπόβαθρό για την ολόπλευρη ανάπτυξη (γνωστική, συναισθηματική, κιναισθητική), του κάθε παιδιού ξεχωριστά.

Το πρόγραμμα μας είναι σχεδιασμένο κατά τρόπο που να ανταποκρίνεται στις διαφορετικές ανάγκες του κάθε παιδιού  και να δίνει έμφαση στα χαρίσματά του. Καθώς το παιδί μαθαίνει να αναπτύσσει τις δεξιότητες και τα ταλέντα του, ανακαλύπτει τη δύναμη της μάθησης και τη μαγεία της προόδου. Γίνεται ένας «Μικρός Νομπελίστας»!

Όλα τα παιδάκια μπορεί να γίνουν «Μικροί Νομπελίστες» γιατί όλα μπορούν να μάθουν να προοδεύουν, να αγαπούν τη μάθηση, να διαθέτουν αυτοεκτίμηση και να κοιτάζουν ψηλά! Και όταν κανείς κοιτάζει ψηλά στο φεγγάρι, όπως λέει ένα παραμύθι, ένα είναι σίγουρο: πως θα βρεθεί ανάμεσα στα αστέρια!