ΓΙΟΡΤΕΣ

Καλοκαιρινή Γιορτή

Αποκορύφωμα των εκδηλώσεων του Νηπιαγωγείου μας κάθε χρόνο είναι η Καλοκαιρινή μας Γιορτή. Στη γιορτή συμμετέχουν όλα τα παιδιά του Νηπιαγωγείου μας, με ιδιαίτερη πάντα χαρά και λαχτάρα, σε μια διασκεδαστική και συνάμα παιδαγωγική παράσταση, που συνδυάζει θέατρο, μουσική, κίνηση, τραγούδι, χορό και λόγο.

Κατά τη διάρκεια της Καλοκαιρινής Γιορτής παραδίδονται κάθε χρόνο σε μια συγκινητική τελετή και τα πιστοποιητικά αποφοίτησης των παιδιών της Προδημοτικής.

Καλοκαιρινή Γιορτή2
DSC_4598
Καλοκαιρινή Γιορτή2
DSC_4598
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ (1)
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ (2)
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ 4
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ (1)
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ (2)
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ 4

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή

Είναι η δεύτερη μεγάλη γιορτή του Νηπιαγωγείου μας που πραγματοποιείται κάθε χρόνο πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων και περιλαμβάνει κάθε φορά ένα πρωτότυπο σενάριο στο οποίο πρωταγωνιστές είναι τα μικρά μας παιδιά, με κυρίαρχα μηνύματα αυτά της αγάπης, της ειρήνης και της αδελφοσύνης. Από τη γιορτή μας κάθε χρόνο δε  θα μπορούσε να λείψει ο Άγιος Βασίλης!

Τόσο η Καλοκαιρινή όσο και η Χριστουγεννιάτικη μας Γιορτή πραγματοποιούνται στο Θέατρο Σκάλα ή στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, που είναι πάντοτε κατάμεστα από τις οικογένειες των μικρών μας πρωταγωνιστών που έρχονται να τους καμαρώσουν.

Καρναβαλίστικη Γιορτή

Τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί από το Σχολείο μας η ετήσια Καρναβαλίστικη μας γιορτή να διοργανώνεται σε μεγάλο κλειστό χώρο στη πόλη της Λάρνακας, με μουσική, χορό, παιγνίδι και με τη συμμετοχή ταχυδακτυλουργού.

Καρναβαλίστική2
ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ
Καρναβαλίστική2
ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ
ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ 1
ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ 2
ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ 1
ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ 2

Γιορτή της Μάνας

Η Μέρα της Μάνας γιορτάζεται από το Σχολείο μας με μια ξεχωριστή γιορτή στο χώρο του Νηπιαγωγείου, με καλεσμένες όλες τις μητέρες, οι οποίες ξεκινούν τη μέρα τους με μια ευχάριστη ώρα του πρωινού (μεταξύ 7:30-8:30 π.μ.) μαζί με τα παιδιά τους στο σχολείο!